Hüseyin Çelik, 'Eğer biz gereğini yapmazsak milletin eli iki yakamızda olsun' dedi.
İşte Çelik'in konuşmasından satır başları:

Şahsi menfaatlerini Cemaat'in menfaati haline getirenlerle Cemaat'in mücadele etmesi gerek. Biz onların da iktidarıyız. Eğer Cemaat'in bir şikayeti varsa gelip bize söyleyecekler tabii. Ama çakallara fırsat vermemek gerek. Belki Başbakan görüşmedi ama Bülent Arınç Hoca'yla görüştü. Bir söz vardır, çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekir.

Sayıştay denetçisinin raporu, Sayıştay raporu değildir. İlgili kurullardan geçmeli. Eğer bir yolsuzluk varsa Sayıştay gereğini yapar. Eğer fakirin, yetimin parasını yiyen, yolsuzluk yapan varsa ve biz gereğini yapmazsak, milletimizin iki eli yakamızda olsun.

Biz iktidara geldiğimizde Euro Stats'a göre, ülkemizdeki her 1000 kişiden 303'ü yoksul sayılıyordu, 2011 sonunda 1000'de 28'e düştü.

Ülkemizde her şey yoluna giderken birileri bunu bozmak istiyor. Bu gemi su alırsa hep birlikte batarız...

Karalamaya yönelik kampanya var ama bizim elimiz de mantar toplamıyor. Bu bir şeylerin üzerini örteceğimiz anlamına gelmesin.

Benim bugüne kadar bildiğim Hocaefendi hep şefkati hep duayı ön plana çıkarmıştır. Ben onun beddua ettiğine ilk defa şahit oluyorum. Hepimiz memleketin zararına hareket edenlere beddua etmeliyiz böyle bir beddua varsa buna hepimizin katılması lazım ben bunu üstüme almam şahsen…