Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin mitinginde halka seslendi. Erdoğan 28 Şubat dönemindeki gibi Gülen'in kendisine de okulları devretmeyi teklif ettiğini açıkladı. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Tüm bölgeyi kalpten selamlıyorum. Efelerin şehri, kahramanların şehri Muğla'yı yürekten selamlıyorum. 15 Ocak 2011 Muğla'ya geldik açılışlar yaptık Daha sonra tekrar gelip Ak köprü barajının açılışını yaptık. Biliyorsunuz ki laf değil icraat ortaya koyduk. Biz CHP değiliz. Dikili ağaçları yok.

Benim milletim CHP'ye bu ülkeye tek başına iktidarı vermedi vermez. Bu millet gel de bizi idare et der mi ya.  

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Said Nursinin cezaevine atıldığı zaman o ülkesini hiç tarketmedi. birileri gibi ülkesinden kaçıp Pensilvanya'ya gitmedi. Bediüzzaman cezaevinde "Zalimler için yaşasın cehennem" dedi. Menderes'i idam edenler için de yaşasın cehennem! 

Pensilvanyalı zatın emrindeki bir kısım yargı ve emniyet içinde yuvalanmış bir çete sabah akşam Türkiye'yi dinliyor. Geçen hafta ortaya çıktı 3 bin kişiyi 3 yıl boyunca dinlemişler. SOnra bir dosya daha çıktı. 450 MHP'liyi dinlemişler. Kendileri dışında AKP'li CHPli MHPli BDP'li herkesi dinlemiş kaydetmişler.

BUNLAR SÜLÜKTEN DE BETER 

Çocuklarınızı bu paralel örgütün dershanesine gönderenler, bu dershanelerden çocuklarınızı alın. Sülük zararlı olan kanı emer, bunlar faydalı olan kanı emiyor. Bunlar çok tehlikeli. Bunlar ablalar yetiştirmişler. Öğrencileri gece kaldırıp beddua ettiriyorlar. Eşinizle alakalı, çocuklarınızla alakalı bize yalan yanlış şeyler anlatıyorlar. Bunların hocalarının nasıl beddua ettiğini televizyondan gördük. Biz gazapla emrolunmadık, rahmetle emrolunduk.

OKULLARI TESLİM EDELİM DEDİLER

Başbakan istiyorsa okullarını teslim ederiz diye haber gönderdi. Senin okulların senin olsun bize kendi okullarımız yeter. Sen artık güven vermiyorsun!