Yenibağlar Mahallesi Üniversitesi Caddesi'ndeki Espark Alışveriş Merkezi önünde akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 500 kişi 'Katilsiniz hesap vereceksiniz' yazılı pankart açıp yürüyüşe geçti. Çeşitli sloganlar atarak yürüyenlerin görüntüsünü kamerayla çeken sivil polisler, kalabalıktan bir grubun saldırısına uğradı. Yere düşen polise linç girişiminde bulunuldu. 

SON ANDA KURTARILDILAR

Aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle burnu kırılan çeşitli yerlerinden yaralanan polis, arkadaşları ve yürüyüşe katılanlardan bazılarının çabalarıyla grubun elinden alınarak uzaklaştırıldı. Yaralı polis, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

1 POLİSİ VE 1 GENCİ DAHA TARTAKLADILAR

Gruptakiler bir polis memurunu da tartakladıktan sonra yollarına devam etti. Kalabalık yolda kendilerine laf atan bir genci de yere yatırıp tekmeledi. 

BAKAN AVCI'NIN SEÇİM BÜROSU TOMALARLA KORUNDU 

İsmet İnönü Caddesi'ndeki tramvay yolunda sloganlar atarak yürüyen kalabalık daha sonra Cengiz Topel Caddesi'ne dönerek Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden geçti. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bitişiğindeki Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Eskişehir 1'inci sıra milletvekili adayı olan Nabi Avcı'nın seçim bürosu olası bir saldırıya karşı önü ve yan tarafı 2 adet TOMA aracıyla kapatıldı. Çevik kuvvet polisleri de burada görev aldı. Kalabalık buradan slogan atarak tekrar ESPARK Alışveriş Merkezi'ne doğru yürüdü