Gölbaşı Şehidi Komiser Yardımcısı Gülşah Güler Duvağıyla Uğurlandı
Şehit Özel Harekat Komiser Yardımcısı GülşahGüler, son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı. Şehidin annesi Emine Güler, "Senin süslerine kurban olurum, bayrağına kurban olurum kızım. Gelin olamadın mı sen kızım" diyerek gözyaşı döktü.
CENAZESİ BABA EVİNE GETİRİLDİ
Dört çocuklu ailenin ikinci evladı olan Şehit Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in (24)Kırıkhan Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan cenazesi, ilk olarak Cumhuriyet MahallesiAtatürk Caddesi'nde baba evine getirildi. Burada şehidin tabutuna gelinlik duvağı örtüldü.
ŞEHİT ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Tabutun başına gelen şehidin anneannesi, torununun fotoğraflarını öperek gözyaşı döktü. Tabuta da sarılan anneanne, "Dedene selam söyle, güle güle git güzel yavrum." diye ağıt yaktı. Şehidin annesi Emine Güler ise sinir krizi geçirince sağlık ekiplerince müdahale edildi.
CENAZESİNE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI
Şehidin cenazesi daha sonra aynı mahalledeki Ulu Camii'ne getirildi. Burada düzenlenen törene; Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Mehmet Öntürk, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, MHP Hatay MilletvekiliNecmettin Ahrazoğlu, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı,Kırıkhan Asri Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Bu arada Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in bir yıl önce göreve başladığı öğrenildi.