Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Kübra Yılmaz, eski erkek arkadaşından gördüğü şiddete bir türlü çözüm bulamayınca yaşadıklarını hazırladığı bir blogda anlattı. Kübra, yetkililerden yardım istiyor. Genç kız feryat etti: Sokakta öldürülürsem katilimi bilin.

Genç kız Serdar D.'nin kendisini darp ettiğini, peşini bırakmadığını, taciz ettiğini, evine zorla girip kendisini rehin aldığını yazdı. Yılmaz, dayak görüntüleri ve vücudunda oluşan morlukların fotoğraflarını da blogunda paylaştı, yetkililerden yardım istedi.

İşte genç kızın yazdığı o mesaj:
 
ÖLDÜRÜLÜRSEM KATİLİMİ BİLİM
 

Merhaba herkese, maalesef sesimi duyurabilmek için, başımdan geçen olayı ve hâlâ bir çözüm bulmaya çalıştığım bir derdimi, burada sosyal medyada yayımlamak zorunda kaldım. Bana yardım edeceğinizi biliyorum, şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca bu yazıyı buraya yazmamın bir ikinci nedeni ise, eğer bugün evden dışarı markete giderken, sokakta öldürülürsem ya da yine darp edilirsem ve eve gelemeden, morga gidersem, beni öldüren katilimi bilin, çünkü defalarca gittiğim Jandarma karakolu beni ciddiye almadı ve bana yardım etmedi.
 
 EVDEN ÇIKAMIYORUM, KORKUYORUM
 
Günlerdir evden dışarı çıkamıyorum, çok korkuyorum ve canım yanıyor. Geçen hafta, apartmanımın önünde darp edildim. Jandarma hiçbir şey yapmadı. Kamera kayıtlarını almalarını istedim ama almadılar. Beni darp eden adamı nezarethaneye koymadılar ve hatta ifadesini bile almadılar. Mahkemeye bile çıkmadı. Bana aylardır yaptığı tüm kötülüklerin hesabını vermedi.
 
ADLİYEYE BİLE GİDEMİYORUM
 
Benim ismim Kübra Yılmaz, 22 yaşındayım ve Alanya'da yalnız yaşıyorum. Ailem yurtdışında, ben burada açıköğretimde okuyorum. Geçen sene 2014'de tanıştığım Serdar D., benim eski erkek arkadaşım. Kendisinden ayrılmama rağmen benim peşimi bırakmıyor. Beni dışarıda darp ediyor, hakaretler ve tehditler ediyor, evime zorla giriyor, beni rehin alıyor evimde, taciz ediyor, telefonumu ve paramı çalıyor, kapıyı açmadığım için, kapımın önüne işeyip gidiyor. Artık tahammül edemiyorum hiçbir şeye. Jandarma bana yardım etmiyor.

Serdar D. denetim serbestlikte olduğu için ve haftanın birkaç günü karakola gidip imza attığı için, oradaki komutanları tanıdığı için, ona kimse bir şey demiyor. Adliyeye bile korkudan gidemiyorum şimdi evimden çıkıp, çünkü sürekli dışarıda beni bekliyor.