Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Ülkemize, halkımıza ve geleceğimize olan inancımızın sınandığı zor günlerden geçiyoruz. Şiddetin hedefi, gelecek umudumuz, kardeşlik bağımız ve demokratik hak ve özgürlüklerimizdir. Asla ulaşamayacağı şey de budur" ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, terör saldırısı neticesinde vefat eden yurttaşlara Allah'tan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diledi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve dostlarına taziyesini ileten Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Ülkemize, halkımıza ve geleceğimize olan inancımızın sınandığı zor günlerden geçiyoruz. Şiddetin hedefi, gelecek umudumuz, kardeşlik bağımız ve demokratik hak ve özgürlüklerimizdir. Asla ulaşamayacağı şey de budur. Ne geleceğe yönelik umudumuzu, ne kardeşlik bağlarımızı ne de demokrasiye olan inancımızı asla zayıflatamayacaktır. Demokratik siyasete ve kardeşliğimize daha da sıkı sahip çıkarak barış içinde bir geleceği, esenlik yurdu bir Türkiye'yi kurmak için milletimizle beraber yürümeye devam edeceğiz. Siyasetimiz, uğraşımız bunun içindir."

AA