Gazeteciye Ders Gibi Cevap: Fransa'da da Terör Saldırısı Yaşandı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden Seyit Habibullah Sefer'in halası Jamila Öztürk, yabancı bir gazetecinin sorduğu, "Türkiye'de kendinizi güvende hissediyor musunuz? Türkiye'yi terk etmeyi düşünüyor musunuz" sorusuna, "Fransa'da terör saldırısı yaşandı. Orada benim dayım yaşıyor. Onun da Fransa'yı mı terketmesi gerekiyor?" diye cevap verdi.
' 'TÜRKİYE'DE KENDİNİZİ GÜVENDE HİSSEDİYOR MUSUNUZ?''
Atatürk Havalimanı'da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden Seyit Habibullah Sefer'in cenaze namazı öğle namazını müteakip Zeytinburnu Seyitnizam Camii'nde kılındı. Cenaze namazı öncesi yabancı bir gazeteci ölen Sefer'in halası Jamilia Öztürk'e "Türkiye'de kendinizi güvende hissediyor musunuz? Türkiye'yi terk etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu sordu.

' 'FRANSA'DA DA TERÖR SALDIRISI YAŞANDI''
Öztürk ise bu soruya "Ben Fransa'ya gidiyorum. Dayım 35 senedir Fransa'da yaşıyor. Orada da terör olayı gerçekleşti. O zaman dayımın orayı terketmesi gerekiyordu. Terörün ülkesi yok, dini, dili, ırkı, milleti yok. Türkiye'de bomba patladığı zaman karşıt yayınlar yapılıyor. Dünya liderleri neden burada birleşip beraber kol kola yürümüyorlar. Buradan onlara sesleniyorum. Şehit halası olarak benim koluma girin beraber burada yürüyelim." dedi.