İzlanda maçında dökülen Olcan Adın, Selçuk İnan, Ömer Toprak devri bitiyor. Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz da tehlike sınırında. İmparator, yeni jenerasyon için de hazırlıklarını tamamladı. 
Akşam Gazete'sinin haberine göre; İzlanda maçı sonrasında Fatih Terim, "Bizde yıldız çok" diyerek önemli bir tartışmayı açtı. Terim, ayrıca "Milli Takım, %100'ünüzün daha üstünde vermeniz gereken yerdir. Bunu vermeyenler aramızda olmayacak" diyerek yıldızlara resti çekmişti. İmparator'un isim vermeyeceğim dediği ve hayal kırıklığı yaratan isimler, Olcan Adın, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Ömer Toprak ve Arda Turan... Bu 4 isimden de memnun kalmayan Terim'in bu isimleri hedef aldığı belirtiliyor.
BEKLER DE DÜŞÜK KALDI
Burak'ın gol sorunu, Olcan'ın hiç katkısının olmaması, Selçuk İnan'ın A Milli Takım'da hiçbir zaman beklenen performansı gösterememesi, Arda Turan'ın da beklenin çok altında kalması Terim'i kızdırırken Ömer Toprak, Ersan Gülüm performansı düşük isimlerdi. Emre Belözoğlu, vasatı aşamazken Terim, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'den de memnun kalmadı.
İŞTE YENİ NESİL MİLLİLER

Çek maçında eğer bu oyuncular kredilerini koruyamazsa ibre yeni oyunculara dönecek. A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu, Ahmet İlhan, Oycay Şahan, Mustafa Pektemek, Mevlüt, Oğuzhan, Tarık Çamdal gibi isimler daha çok şans bulacak. İmparator kadroyu sil baştan yapmayacak.