İzmir'in Konak İlçesi'nde, eski sevgilisinin evine gelerek kapıyı kırıp içeri giren E.S.Ç. (33) içerde bulunan eski sevgilisi K.K. (39) ve yanında bulunan E.Y.'ye (37) kurşun yağdırdı.
Kurşunlara hedef olan K.K. ile E.Y. ağır yaralanırken, E.S.Ç olay yerinden kaçtı. 
Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Karataş Semti Mithatpaşa Caddesi numara 345'te meydana geldi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde şoför olarak çalıştığı öğrenilen E.S.Ç., eskisi sevgilisi K.K.'nin evine geldi. E.S.Ç, iddiaya göre K.K.'den kapıyı açmasını istedi. Kapının açılmaması üzerine E.S.Ç kapıyı kırarak içeri girdi. E.S.Ç. ile bu sırada evde bulunan K.K. ile yanında bulunan E.Y. arasında arbede yaşandı. Kavganın büyümesi üzerine E.S.Ç., belinden çıkarttığı tabancayla iki kişinin üzerine kurşun yağdırdı. Kurşunlara hedef olan E.Y., kasık bölgesinden 5 mermiyle K.K. ise karın bölgesinden bir mermiyle yaralandı. Aşırı kan kaybeden E.Y. ile K.K. olay sonrasında inerek sokakta ambulans bekledi. Silah sesleri duyan çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından E.Y. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne, K.K., ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan iki yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 
Olay sonrasında taksiyle binerek uzaklaşan E.S.Ç.'nin daha sonra 35 HHG 85 plakalı otomobille binerek kaçtığı tespit edilirken, aracı ve kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.