Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz'' dedi. Konuşmasında ana muhalefete de yüklenen Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu için, ''Sen kaset genel başkanısın'' ifadesini kullandı.
Ana muhalefete yüklenen Başbakan Erdoğan, ''Sen CHP'nin genel başkanlığına maharetinle değil kaset skandalıyla geldin. Sen kaset genel başkanısın'' dedi.
Konuşmasında yolsuzluk soruşturmasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, ''AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz'' şeklinde konuştu.
Başbakan Erdoğan Aksihar'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, Akhisarlılara 12 bin kişilik stadyum müjdesi verdi.

Toplam maliyeti 55 milyon lirayı bulan stadın ihalesinin yapıldığını ve en kısa sürede Akhisarspor'un hizmetine sunacaklarını söyledi.

Erdoğan, bu hafta oynanan Süper Lig maçında Akhisar'ın Kasımpaşaspor'u 4-2 yenmesi konusunda da espri yaparak 'Berabere de bitebilirdi' dedi.
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
'ARAMIZA FİTNE FESAT SOKMAK NİYE?'

''Milletin istikamet çizmesi için elimizden geleni yaptık. Karar milletin dedik, kararı siz verdiniz. Aramıza fitne, fesat sokmak niye? Bölünmek niye, parçalanmak niye? İşte bunlarla mücadele edeceğiz dedik.
'CHP KAYMAK TAKIMININ PARTİSİ'

Bunlar milleti hiçbir zaman adam yerine koymadılar. CHP bu ülkede kaymak takımının partisidir. 'Millet karar veremez' diyorlar, 'millet anlamaz' diyorlar. 'Millet kim ki Türkiye'ye istikamet çizecek' diyorlar. Bunlara işte o lobiler, o örgütler, o çeteler onlar destek veriyor. Onlarla yürüyüyorlar.
'AK PARTİ İLE BU KİRLİ DÜZEN ÇÖKTÜ'

AK Parti ile bu kirli oyun, kirli düzen çöktü. Bundan rahatsız oluyorlar. AK Parti ile birlikte içeride ve dışarıda yeni bir dönem başladı. Çünkü hesaplar artık alt üstü oldu.
'EVLADIM OLSA PRİM VERMEYİZ'

AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz.
'GEREK ANA, GEREK YAVRU MUHALEFET VATANA İHANET İÇİNDE'

Gerek ana muhalefet gerek yavru muhalefet vatana ihanet içindedir. Zira 642 milyar, eski rakamla 642 katrilyon bu ülkede devletin kasasında kaldı. Ama bak 17 Aralık'tan bu yana, 120 milyar dolar maalesef zarar var.
'YAZIK DEĞİL Mİ?'

Yazık değil mi, bunu nasıl yaparsınız? Böyle bir kampanya nasıl başlatırsınız  Bu bir çete olayıdır, bu bir örgüt olayıdır. Maalesef anamuhalefet de yavru muhalefet de el ele şu anda bu işi yapıyorlar.
'GEZİ DEDİLER CAM ÇERÇEVE İNDİRDİLER'

Gezi dediler, cam çerçeve indirdiler. Şimdi yolsuzluk, şu bu dediler yine cam çerçeve indirmeye gayret ediyorlar. Tutmayacak bu oyunlar. Biz 30 Mart'ta gereken cevabı vereceğiz.''