Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun atletiyle çektirmiş olduğu fotoğraf hakkında " Atletle yemek yiyor, bu benim vatandaşıma hakarettir" dedi. 
 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 39. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına tepki göstererek, "Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, arada sırada karavanda oturuyor, atletle bir yemek yiyor, bir gazete başlık atmış, vatandaş filanca. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım, ana muhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi gel, benim fotoğrafımı çek, Atatürk'ü atletle görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"ADETA KUDURUYORLAR"

Her dediklerini yapan bir Türkiye hayali ile yanıp tutuşanlar, biz onurlu ve dik bir duruş sergiledikçe adeta kuduruyorlar. İçimizdeki bazıları ile birlikte bu güçlerin en büyük hayalidir ama biz artık eski Türkiye'ye dönmeyeceğiz.

"BAZILARI, "HAVALİMANI İSTEMEZÜK" DEDİ, KİM BUNLAR? KOMÜNİSTLER, KOMÜNİSTLER"

Yanlarına havalimanı geliyor, bazıları "havalimanı istemezük" dedi. Yıllarca havalimanı dendi, bunlar "istemezük" dedi. Kim bunlar? Komünistler, komünistler. Bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir. Bu tür hizmetleri verdiğiniz zaman çılgına dönüyorlar. 

KILIÇDAROĞLU'NUN ATLETLİ FOTOĞRAFI

Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, arada sırada karavanda oturuyor, atletle bir yemek yiyor, bir gazete başlık atmış, vatandaş filanca. Bu benim vatandaşıma hakarettir. 

Benim vatandaşım, ana muhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi gel, benim fotoğrafımı çek, Atatürk'ü atletle görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?"