Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'yi Rus uçağı konusunda eleştirenlere çok sert tepki gösterdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Görüyorsunuz sınırımızı ihlal eden bir Rus uçağını düşürüyoruz. Birileri çıkıyor tüm kinini bize yöneltiyor. Ruslar bir yandan birileri Türkiye'nin neresi bombalansın hesapları yapıyor. Hadi Rusları anladık da size ne oluyor. Bu apaçık ihanettir. Ama artık Türkiye eski Türkiye değil. Kararlılığımızı sürdürüp 2023 hedeflerimize ulaşacağız.

Bölgede yaşanan derin planın etkisi çok büyük. Geçen de söyledim biz nerede neyi konuşacağımızı çok iyi biliriz. Herkes bölge üzerinde kendi stratejik planını tahkim etme derdinde.

AVRUPA O YARDIMI YAPSA DA YAPMASA DA...

Avrupa Aylan'ın görüntülerinin ardından Avrupa güya bu mesele ile ilgilenmeye başladı. Bu mesele sadece kendi güvenliklerini koruma kaygısı ile yaklaşanlar karşısında biz insani duruşumuzu göstermeye devam edeceğiz. 

Şu ana kadar biz 9 milyar doları zaten harcadık. AB o yardımı yapsa da yapmasa da biz kardeşlerimize o yardımı yapmayı sürdüreceğiz. Esed rejiminin eline öldürülen her masumun kanı bulaşmaktadır.

ESED İLE DEAŞ ORTAK ÇALIŞIYOR

DEAŞ terör örgütü bölgede hesabı olan herkesin kullandığı bir kukla... Bunların Esed'le çatışır gibi göründüğüne bakmayın bunlar Esed'le petrol ticareti yapıyor isimleri açıklandı. Görüntüleri var.

PKK'NIN CAMİLERE ÖZEL HUSUMETİ VAR

Terör örgütünün medrese ve camilere özel bir husumeti var. İşte görüyorsunuz camileri nasıl yaktıkları ortada. DEAŞ'ın Suriye'de türbeleri, camileri nasıl yakıyorsa bunlarda Diyarbakır'da aynı şeyi yapıyorlar. Bu örgütler ruh ikizidir. Bu dil husumetin dilidir. Bu dil fitnenin dilidir.

PKK'YA OPERASYON TÜM HIZIYLA SÜRECEK

Mahalleler birer birer terör örgütünden temizleniyor. Burada durmak yok hepsini bitirene kadar devam edilecek. Buradan Kürt kardeşlerime sesleniyorum bu devlet sizi yalnız bırakmayacak. Terör örgütü sizin inancınızı hedef alıyor. İnancınız namusunuzdur. Bu da bizim namusumuzdur.