Erbakan: FETÖ Mossad'ın CIA'in emriyle askeri kalkışma yaptı
Erbakan Vakfı Şanlıurfa Temsilciliğince Mehmet Akif İnan Konferans  Salonunda "Siyonizmin Planları ve Bu Planlardan Kurtulmanın Yolları" konulu  konferans düzenlendi.

Konferansta konuşan Fatih Erbakan, Arap Baharı'nın İslam ülkelerinde  coşkuyla karşılandığını belirtti.
Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın Arap Baharı hakkındaki görüşleri  sorulduğunda "Arap Baharı dedikleri olay, dünya siyonizminin yeni dönemdeki kadro  değiştirme operasyonudur. Bundan hiçbir hayır gelmez" yanıtını verdiğini aktaran  Erbakan, bu sözün bugün doğru çıktığını belirtti.
Necmettin Erbakan'ın Türk halkını FETÖ'ye karşı da uyardığına dikkati  çeken Erbakan, şöyle devam etti:
"Bundan 20-30 sene evvel Erbakan Hocamız 'bunların sohbetlerine,  dersine, dershanesine, okuluna çocuklarınızı gönderirseniz bu çocuk ilerde  siyonizmin askeri olur.' derdi. O dönemde bu sözleri duyanlar içlerinden bir şey  diyemezlerse bile Erbakan Hocayı yadırgıyorlardı. İşte 15 Temmuz gecesi gördük.  Adamlar bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya  kalktı. Aynen Erbakan Hocamızın söylediği gibi siyonizmin askeri oldular."
Ortadoğu'daki savaşların dış güçler tarafından bölgede bulunan petrol  yatakları yüzünden çıkarıldığı algısının yanlış olduğunu belirten Erbakan, petrol  yataklarının savaşların sadece bir sebebi olduğunu ve asıl sebebin ise büyük  İsrail devletinin kurulması projesi olduğunu kaydetti.