Ebola şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi, 360 promil alkollü çıktı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde vapurda baygınlık geçiren siyahi erkek yolcu,Ebola şüphesiyle ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Üzerinde kimlik bulunmayan şahsın tetkiklerin ardından 360 promil alkollü olduğu tespit edildi. Hastanın hastanede alkol tedavisi gördüğü öğrenildi.

HASTANE BOŞALTILDI

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne 18.00 sıralarında getirilen bir hastanın Ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle hastanenin acil servisi boşlatıldı. Diğer hastalar acil servisten başka hastanelere sevk edildi. Acil servis elemanlarına, hasta ve yakınlarına maskeler dağıtıldı.

HAC DÖNÜŞÜ FENALAŞTI 

Diyarbakır'da hac dönüşü yüksek ateş nedeniyle fenalaşan kadın hastanede karantinaya alındı.

Diyarbakır Havalimanı'nda 66 yaşındaki K.B, hac dönüşü fenalaştı. Havaalanındaki sağlık görevlilerinin müdahale ettiği K.B, karantinaya alınarak, ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik önlemlerinin alındığı hastanede, salgın olma ihtimali nedeniyle acil servis hasta ve ziyaretçilere kapatıldı.Yakınları, K.B'nin sıtma rahatsızlığı ve yüksek ateşi olduğunu bildirdi.