MERSİN’de kadın doktorun kapalı havuza girmek istemesi nedeniyle çıkan, 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada ağır yaralanan 59 yaşındaki Mustafa Şentekin de kurtarılamadı ve olayda ölenlerin sayısı 2’ye çıktı.
 
Olay, Merkez Mezitli İlçesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Sitede oturan Erdemli Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Birsen G., yeğeni ile birlikte saat 22.00’den sonra girilmesi yasak olan havuzda yüzmek istedi. Görevlilerin girişine izin vermedi. Görevlilerle tartışan Dr. Birsen G., durumu kardeşi Bülent G.’ye söyledi. Bülent G. de yanındaki arkadaşları ile birlikte site yöneticisiyle konuşmak için geldi. Çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı silahlı kavgaya dönüştü. 

AV TÜFEKLERİ KULLANILDI 
 
Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S., kavga sırasında av tüfekleriyle ateş açarken, Aykut Şentekin, Mustafa Şentekin, Levent Mut ile Mahir Doğanbey yaralandı. Yaralılardan 38 yaşındaki Aykut Şentekin kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
 
Soruşturma sürdürülürken durumu ağır olan Mustafa Şentekin bu sabah tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunmayan Mahir Doğanbey ise tedavisinin ardından gözaltına alındı. 
 
Olayla ilgisi olduğu anlaşılan Dr. Birsen G., gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kaçan Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.