Diyarbakır'ın Sur ilçesinde özyönetim hayalleriyle kazılan hendekler, kurulan barikatlar vatandaşların bölgeden kaçmasına neden oluyor.

HDP'LİLER MAĞDUR ETTİKLERİ AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Sokakları savaş alanına çevirenPKK'lılara tek laf etmeyen, hatta sırtını o teröristlere dayayan HDP'li yöneticiler, vatandaşların evlerini ziyaret ederek Sur'dan ayrılmamaları için ikna ettiklerini iddia etti. Bu kapsamda, HDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Fırat Anlı ve Gültan Kışanak Sur'da yaşayan bir aileyi ziyaret etti.

DOĞAN MEDYASI YİNE İŞ BAŞINDA

Sokaklarda teröristlere iş makinalarını tahsis eden ve hendeklerin kazılmasına yardımcı olan HDP'liler, evinden olan Sur sakinlerini ziyareti dikkat çekti. Ziyeretinhaberini servis eden Doğan Medyası büyük bir algı operasyonuna daha imza attı.

KIŞANAK'IN SEMPATİK FOTOĞRAFLARI!

Doğan haber ajansı, Gültan Kışanak'ın, evin küçük çocukları ile oyun oynarken sempatik fotoğraflarını da servis etmeyi ihmal etmedi. 

AYDIN DOĞAN 'TERÖRE KARŞI HÜKÜMETİN YANINDAYIZ' DEMİŞTİ

Yaptığı haberlerle sürekli tartışma konusu olan Doğan medyasının patronu Aydın Doğan son yaptığı açıklamada 'Teröre karşı hükümetin yanında' yer alacaklarını açıklamıştı. Bugün servis edilen bu fotoğrafları görenler ise bu açıklamanın samimi olmadığını bu fotoğraflar ile terör örgütüne hizmet edildiğini söyledi.

HALK PKK ZULMÜNDEN KAÇIYOR

HDP'lilerin de desteği ile Sur sokaklarını savaş alanına çeviren ve bubi tuzakları ile güvenlik güçlerini şehit eden PKK'lı teröristlerin sivil halka yönelik defalarca katliam girişiminde bulunduğu bu sebeple sivillerin evlerini bırakıp kaçmak zorunda kaldığı biliniyor.