CHP'lilerin Kartal'daki HDP mitingine katılması hakkında sert konuşan Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

BİZ ADANA'YA GİDECEKLER SANIYORUZ, CHP KARTAL'DA HDP'YLE SUÇ ÜSTÜ BASILDI
"CHP yöneticilerinin gıybet ve dedikoduya çakılmaları talihsizliktir. Ucube benzetmeler, mesnetsiz iddialar sahibine dönecektir. Sayın Kılıçdaroğlu bizi tanımıyor, tanımak istemiyor bu doğaldır. Doğal olmayan 47 yıllık bir hareketi kendi gibi görme hatasıdır. Sayın Kılıçdaroğlu şunu aklından çıkarmasın ki kavga gibi bir amacımız yoktur. Olursa da kendileri bizim klasmanımızda zaten değildir. Sakal bıyığa denk olmayınca berber ne yapsın? Söz eylemi doğrulamayınca adam neylesin? CHP vatanı böldürmeyeceğiz diyor, kendilerini alkışlıyor, Allah tamamına erdirsin diyoruz. Biz Adana'ya gideceklerini sanıyorduk, rotalarını şaşırmışlar Kartal'a gitmişler. CHP Adana bahane Kartal şahane dedi, HDP-PKK ile suçüstü basıldı. CHP düşe kalka, ine çıka PKK'nın bagajı haline geldi.

HDP, CHP'NİN İÇİNE KAÇMIŞTIR
Anladığımız kadarıyla HDP, CHP'nin içine kaçmıştır. CHP'deki PKK kalıntıları bünyeyi ele geçirmeye başlamıştır. PKK'lılara cici çocuk muamelesi yapan sicili bozuklar da ortadadır.

ATATÜRK BUNLARI GÖRSE, ALAYINI İZMİR'E KADAR KOVALAR
Atatürk yerinden kalkıp bunların halini görse ya tekrar yatar, ya alayını İzmir'e kadar kovalar. Vatanı böldürmeyeceğiz demek kolaydır, buna imanla, sevdayla bağlanmak er kişinin harcıdır"