Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD iftarına katıldı. Erdoğan iftar sonrası yaptığı konuşmada, 'Rusya'yla yaşadığımız uçak krizi gibi sorunlar gerçekten yorucuydu. İnşallah artık bu dönemi yavaş yavaş geride bırakacak ve yeni bir heyecanla, yeni bir güçle 2023 hedeflerimize doğru süratle ilerleyeceğiz' dedi.
'SURİYELİ MİSAAFİRLERİMİZE DE IRAKLI MİSSAFİRLERİMİZE DE SAHİP ÇIKTIK'
Bereket, ortağı çoğaldıkça artar. Ramazan ayını bu gerçeklerin şuuruyla yaşamak, hepimiz için en büyük kazanım olacaktır. Bizim ülke ve millet olarak, dünyadaki hiçbir mazluma, hiçbir garibe sırtımızı dönme hakkımız yoktur. Yakın çevremizden başlayarak ülkemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerini gözetmenin yanında, Suriyeli misafirlerimize de Iraklı misafirlerimize de sahip çıkmalıyız.
'YENİ BİR HEYECANLA İLERLEYECEĞİZ'
Son üç yıldır ülkemizde ardı ardına yaşanan hadiselerin ekonomiyi yorduğunun farkındayız ama küçülttüğünü asla kabul etmiyorum. Gezi olayları, 17-25 Aralık Darbe Girişimi, bölücü terör örgütünün eylemleri, ardı ardına yaşadığımız iki genel seçim,Suriye'deki gelişmeler,
'RUSYA'YLA YAŞADIĞIMIZ UÇAK KRİZİ GERÇEKTEN YORUCUYDU'
Rusya'yla yaşadığımız uçak krizi gibi sorunlar gerçekten yorucuydu. İnşallah artık bu dönemi yavaş yavaş geride bırakacak ve yeni bir heyecanla, yeni bir güçle 2023 hedeflerimize doğru süratle ilerleyeceğiz
'BURADAN DÜNYAYA SESLENİYORUM'
Buradan televizyonyon başındakilere ve dünaya sesleniyorum. Terörle mücadelemiz, operasyonlarımız huzur sağlanmadıkça durmayacaktır.