CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem,Rusya ile Türkiye arasında yaşanan gerginliklere rağmen Rus televizyon kanalı Russian Today'de açıklamalarda bulundu.

RUS KANALINDA TÜRKİYE'Yİ SUÇLADI

Rus televizyonunun Türkiye'yi IŞİD'e yardım etmekle suçladığı haberde yer verilen CHP'li vekil, Türkiye'yi suçlu gösterdi.

CHP'Lİ VEKİLİN SARİN GAZİ İFTİRASI

Erdem, Türkiye'nin 2013 yılında Suriye'de terör örgütü IŞİD'e sarin gazi verdiğini iddia etti. CHP'li vekil, Türkiye'nin Suriye'deki IŞİD kamplarına malzemelerin gönderildiğini de Ruslara anlattı.

AK PARTİ'Lİ KÜLÜNK'TEN SERT TEPKİ

CHP’den paralel örgüt akreditesiyle milletvekili olduğu iddia edilen Eren Erdem skandal bir röportajla gündeme geldi. Rus televizyonu RT’ye mülakat veren CHP’li vekil Eren Erdem’in ‘’IŞİD, Sarin Gazını Türkiye’den aldı’’ ifadelerine AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk sert bir tepki gösterdi.

''BUNLARIN HEPSİNİ BİRER PUTİNCİ OLARAK GÖRÜYORUZ''

''Tarih boyunca bizim en önemli problemimiz milletine ve ülkesine karşı samimiyetsizlerin içeride olmasından kaynaklanmıştır'' diyen Külünk, ''Bugün AK Parti ve Erdoğan düşmanlığını kendilerinde bir psikolojik travmaya dönüştürenler, Türkiye'nin istikrarsızlaşması için kim çaba gösteriyorsa onların havuzuna su taşımaktadırlar. Bu da bunlardan bir tanesidir. Bugün de bu Rusya'yla Türkiye arasındaki haklı olarak uçağın düşürülmesinin ardından bunların hepsini birer Putin'ci olarak görüyoruz.