11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla ifadesi alınan Nihat Doğan'ın hedef aldığı Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, tüm Türkiye'nin önünde "Daha fazlasını biliyoruz. Doğruları söyle" dedi.


Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

NİHAT DOĞAN KABUL ETMEDİ

Olay ilk olarak Kanal D Ana Haber'de gündeme geldi. Çocukların anne ve babası da yaptıkları açıklama ile ünlü türkücüye yönelik suçlayıcı ifadeler kullandı. Nihat Doğan ise gerek sosyal medyadan gerekse program yaptığı televizyon kanalından iddiaları kesin bir dille yalanlayarak olayı gündeme getiren Kanal D Haber ekinine yönelik sert ifadeler kullandı.

"OLAYIN ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ"

Nihat Doğan'ın açıklamalarına Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın cevap verdi. Olayın çok daha fazlasını bildiklerini ve Nihat Doğan'a doğru açıklamalar yapması çağrısında bulunan Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Kanal D Haber ve Kanal D ailesi hakkında birtakım iddialarda bulunmuş. Bizim hiçbir kurum ve kişi ile husumetimiz olmadığı gibi kendisiyle de bir husumetimiz yok. Dün kendisine cevap hakkıyla ilgili kapımızın açık olduğunu söyledik. Ancak kabul etmedi. Kendisinden bir ricamız var. Bu üzücü iddialar hakkında daha doğru açıklamalar yapması kendisi için daha iyi olacaktır. Bu arada bir detay daha... Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz. Ancak aile ve kızlar için en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Doğan da bunu biliyordur."