Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bomba olduğu iddia edilen Seher Çağla Demir'in babası ilk kez konuştu.  Tekirdağ'da yaşayan baba C. D., 'Kızımla 2013'ten beri hiç görüşmedim. Seher üniversiteye giden tek çocuğum.  Polis ekipleri geldi, hastaneye gittik ve DNA testi yaptılar. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" " şeklinde konuştu.

Demir'in babası emniyetteki ifadesinde, 2012 yılında  Balıkesir Üniversitesi'ne kayıt yaptırmasının ardından kızından bir daha haber alamadığını ve hakkında kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi.

"BÖYLE BİR OLAYA KARIŞMIŞSA CENAZESİNİ KABUL ETMİYORUM"

Baba Ç. Demir ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi  Marmara Ereğlisi'nde okudu. Daha sonra  Balıkesir'de üniversite kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Kayıp başvurusu da yaptık. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" diye konuştu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ SEHER

Ankara'da 37 kişinin ölümü 125 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı gerçekleştiren kişinin ilk bulgulara göre; kadın bombacı  Balıkesir Üniversitesiöğrencisi, Seher Çağla Demir olduğu iddia edilmişti. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu hurdaya dönen BMV marka bomba yüklü araçtan elde edilen ceset parçaları ve parmak izinden, Seher Çağla Demir'in kimliğine ulaşıldığı ifade edildi.