Cemaliye Mahallesi'nde iş yerine bağlı deposu bulunan Hayrican Engin isimli esnaf, birkaç gün önce çalınan 8 aylık köpeğini bulmak için ilçenin her yerini geziyor.

Engin, AA muhabirine açıklamasında Tekila ismindeki Golden cinsi köpeğinin çalınmasından dolayı çok üzüldüğünü belirtirken, ''Bu cins köpeklere karşı çocukluğumdan bu yana büyük bir ilgi duyuyorum. Bu yüzden, İzmir'deki bir arkadaşımdan büyük ısrarlar sonucu aldığım yeni doğmuş Golden cinsi köpeğe 8 aydır bakıyorum. Onu gözümden bile sakınırken, geçtiğimiz günlerde çalınması beni derinden yaraladı'' dedi.

İş yerine ait depoda köpeği için yer hazırladığını ve bakımını da özel olarak burada yaptığını söyleyen Engin, çalınan köpeği bulmak için gece gündüz aradığını ifade etti.

İlk olarak çalındığı mahalleyi aradığını belirten Engin, ''8 aydır baktığım ve büyüttüğüm köpeğimi depodan çaldılar. Polise giderek kapıyı kırarak köpeğimi çalan hırsızlardan şikayetçi oldum. Polis de bana bulmak için çalışma başlattıklarını söyledi" şeklinde konuştu.

Engin köpeğini bulana hediye vereceğini sözlerine ekledi.