Saldırıda, yaralanan 8 kişinin yatarak tedavisinin devam ettiğini ve hayati tehlikesi olan yaralı bulunmadığını belirten Vali Karaloğlu, "Bu arkadaşlarımızın bir kısmının çok hafif işitmeye, duymaya bağlı problemleri var. Bir kısmında travmatik problemler var. Hastanelerimiz, hekimlerimiz hastalarımızla ilgileniyor. Hepimize tekrar geçmiş olsun. Teröristin kimliği ve örgütüyle ilgili çalışmalar şu anda emniyet çalışanlarımız tarafından devam ediyor. Olay yeri inceleme ekibimizin çalışmaları cumhuriyet savcımızın denetimde devam ediyor. Ümit ederiz ki kısa süre içinde hem teröristin kimliği, hem örgütüyle ilgili de kesin sonuç elde ettiğimizde kamuoyuna bildiririz. Çok yeni çalışmalar devam ediyor. Netleştikçe sizinle paylaşacağız" dedi.

SALDIRIYI YAPAN TEK KİŞİ

Bir gazetecinin saldırıya katılanların 3 kişi olduklarına dair bilgilerin bulunduğu sorusu üzerine Karaloğlu, "Hayır tek kişi. Tek kadın, kendisini parçalayan tek bir terörist" dedi.

İki kişinin kaçtığı yönündeki bir başka gazetecinin sorusu üzerine de Karaloğlu, "Orada vatandaşımızın panik olarak gördüğü şeylerdir. Şu anda bizim tespitimiz, şu an için tek kişi, ama çalışmalar devam ediyor" dedi.