Antalya Serik’te büyük saygısızlık!

Liseliler Kur’an-ı Kerim tekmeledi!
 

Antalya Serik'te yaşanan bir olay sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Bir lise sınıfında iki öğrencinin Kuran-ı Kerim'i tekmeleyip kayda aldığı görüntüler dikkat çekti.

Antalya Serik'te bir lise sınıfında iki öğrencinin Kuran-ı Kerim'i havaya fırlatıp tekme attığı görüntüler dikkat çekti.

İki öğrencinin Kuran-ı Kerim'e tekme attığı görüntülerin arkadaşları tarafından kayda alınması ise tepkilere neden oldu.

Çok sayıda vatandaş olay ile ilgili sert eleştiriler paylaştı. İki öğrencinin tutuklanmasının talep edilmesi ise dikkat çekti.

Bir sınıfın içinde gerçekleşen olayda bir öğrenci Kuran-ı Kerim'i havaya fırlatırken diğer öğrenci ise havaya zıplayarak islam dininin kutsal kitabına tekme attı.

Yere düşen Kuran-ı Kerim'e bakarak küfürler eden sınıftaki diğer öğrenciler ise küfürler ederek kahkaha attı.

Müslüm Gündüz'den tartışma yaratan sözler! "Namusu, şerefi olan kızını..." Müslüm Gündüz'den tartışma yaratan sözler! "Namusu, şerefi olan kızını..."

Görüntülerin sosyal medya platformlarında hızla yayılmasının ardından çok sayıda vatandaş öğrenciler ile ilgili soruşturma başlatılmasını ve dahi öğrencilerin tutuklanmasını istedi.

Çok sayıda kullanıcı ise videoları paylaşarak islam dinine karşı hakaretlerini sosyal medya platformlarında dile getirdi.

Kuran-ı Kerim'i Tekmeleyen Öğrenciler Kimler?

Sınıftaki öğrencilerden biri tarafından kayda alınan görüntülerin ardından özellikle Antalya'da ikamet eden çok sayıda vatandaş

öğrencilerin isimlerini gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında araştırmaya başladı.

İslam dininin kutsal kitabı Kuran-ı Kerim ile apaçık alay edilen videodaki öğrencilerin kimliği henüz bilinmiyor.

Kuran-ı Kerim'e Tekme Atan Öğrencilere Ne Oldu?

Videonun yayılmasının ardından çok sayıda vatandaş videoda yer alan öğrencilerin en ağır cezalar ile yargılanmasını ve tutuklanmasını istediklerini dile getirdi.

Videoyu izleyen pek çok vatandaş ise gerek arama motorlarında,

gerekse sosyal medya platformlarında islam dininin kutsal kitabı Kuran-ı Kerim'e hakaret eden öğrencilere ne olduğunu araştırmaya başladı.

Peki; o öğrencilere ne oldu?

Kimliği henüz belirli olmayan öğrencilerin ilk olarak kimlik emniyet görevlileri tarafından kimlik tespitlerinin yapılması bekleniyor.

Kimliği tespit edilen öğrenciler ile ilgili hukuki süreçlerin kısa süre içerisinde ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından başlatılması bekleniyor.