Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Batman, Mardin ve Siirt çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı ve iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, doğu kesimlerde güney, zamanla kuzeybatı kesimlerde güney, doğu bölgelerde kuzey yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
 
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya kesimi ile bölgenin güney ve doğusunda hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
 
EDİRNE Az bulutlu 12
İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 11
KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 14
KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 11
 
EGE
 
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu 6
İZMİR Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 16
KÜTAHYA Parçalı ve az bulutlu 7
MUĞLA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde kıyı kesimleri sağanak yağışlı 11
 
AKDENİZ
 
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresi'nde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ADANA Parçalı ve az bulutlu 15
ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 18
HATAY Parçalı ve az bulutlu 16
ISPARTA Parçalı ve az bulutlu 6
 
İÇ ANADOLU
 
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ANKARA Parçalı ve az bulutlu 4
ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 6
KONYA Parçalı ve az bulutlu 4
NİĞDE Parçalı ve az bulutlu 2
 
BATI KARADENİZ
 
Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu 5
DÜZCE Parçalı yer yer çok bulutlu 8
KASTAMONU Parçalı yer yer çok bulutlu 4
ZONGULDAK Parçalı yer yer çok bulutlu 11
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
 
Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
ÇORUM Parçalı bulutlu 5
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 10
TOKAT Parçalı bulutlu 5
TRABZON Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 10
 
DOĞU ANADOLU
 
Çok bulutlu, Hakkari ve Şırnak, Iğdır, Ağrı, Bitlis ve Van çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 1
MALATYA Parçalı bulutlu 6
TUNCELİ Parçalı ve çok bulutlu 3
VAN Çok bulutlu, il geneli ile öğleden sonra güney kesimleri kar yağışlı 2
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
 
Parçalı, doğusunun çok bulutlu, sabah saatlerinde Batman, Mardin ve Siirt çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
DİYARBAKIR Parçalı yer yer çok bulutlu 6
GAZİANTEP Parçalı bulutlu 9
SİİRT Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 4
ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 9