BOLU'da, restorandan çıkan kadını evine bırakma bahanesiyle araçlarına alıp, ormanda tecavüz ettikleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.
Olay, geçen Cuma günü gece meydana geldi. İddiaya göre, Gölköy kavşağında bulunan bir restorandan geç saatlerde alkollü olarak çıkan adı açıklanmayan kadın, D-100 Karayolu kenarından kent merkezine doğru yürümeye başladı. Kadının restorandan tek başına çıkmasının ardından iki kişi araçla peşine takıldı. S.B. ve A.Ç yolda yürüyen kadının yanına giderek evine bırakma bahanesiyle otomobile bindirdi. İddiaya göre kadını Çakmaklar Çamlığı mevkisine götüren S.B. ve A.Ç. çığlıklar atan kadının ellerini ve ağzını bantlayarak tecavüz etti.
 

ARAÇTAN ATLADI

İki kişi daha sonra kadını araca bindirerek şehir merkezine doğru yola çıktı. Araçtakilerden birinin yolda inmesinden bir süre sonra genç kadın kapıyı açarak araçtan atladı. Aracı kullanan kişi korkarak hızla uzaklaştı. Kadının şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, restoran ve yol güzergahı üzerinde bulunan MOBESE kameralarından aracın plakasını tespit etti. Kimlikleri belirlenen S.B. ve A.Ç. bugün gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.