Son zamanlarda  karne hediyesi olarak bisiklet, elektronik cihazlar ve telefonlar, yerini Doğu  Karadeniz Bölgesinde burun estetiğine bıraktı.

Geçmişte zor ve zahmetli gibi görünen estetik operasyonlar değişen teknoloji ve yeni yaklaşımlarla şimdi çok kolay olduğunu belirten Estetik Uzmanı Op. Dr. Mustafa Çapar, gençlerin artık kendilerine rahatsızlık veren bir görüntü ile tatile çıkmak istemediklerini belirtti. Dr. Mustafa Çapar, gençlerin ailelerinden  karne hediyesi olarak artık estetik operasyon sözü aldığına dikkat çekerek tatil öncesi ayırdıkları bir hafta ile istedikleri operasyonu geçirip çok daha keyifli bir tatil yaşadıklarını söyledi.

Tatil öncesi özellikle burun estetiğinde yapılan kampanyalar da gençleri bu konu da yüreklendirdiğini kaydeden Dr. Çapar bu tür operasyonlardan sonra iyileşme sürecinin artık çok kısa olduğu bu sebeple de tatil öncesi yapılmasında hiçbir sakınca olmadığını belirtti.

15 yıldır Trabzon da estetik cerrahi yaptığını ifade eden Dr. Mustafa Çapar  Karadeniz  Bölgesinde en çok talebin burun estetiğinden geldiğini, bunu göğüs estetiği ve liposuction (yağ aldırma), kepçe kulak ameliyatlarının takip ettiğini söyledi. Çapar ”Ayrıca Trabzon’da hizmet veren kliniğimizde estetik operasyonlar dışında ameliyatsız girişimlerle de bölgesel zayıflama çok iyi sonuçlar alınmaktadır. En son teknoloji cihazlarla da lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtularak yaza hazırlanan hastalara hizmet vermekteyiz” dedi.

(İHA)