BOĞAZİÇİ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(BEDAŞ) işçisi 6 kişi, işten atıldıkları gerekçesiyle Beyoğlu’nda bulunan genel müdürlük binasında protesto gösterisi yaptı. Binanın altıncı katından pankart sarkıtan protestocu işçilere özel güvenlik görevlileri müdahale etti. 
Talimhane’de bulunan genel müdürlük binasına saat 11.00’de gelen 6 işçi, 3 hafta önce sendikal faaliyet yürüttükleri gerekçesiyle işten atıldıklarını iddia ederek eylem yaptı. Kurum yöneticilerinin bulunduğu 6’ncı kat penceresinden “İşimizi geri istiyoruz” yazılı pankart sarkıtarak slogan attılar.  İşçilerin eylemine özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Özel güvenlik görevlilerinin sarkıtılan pankartı kaldırması sırasında arbede yaşandı.
Bir işçi altıncı kat penceresine çıkarak camları yumrukladı. Başka bir protestocu ise özel güvenlik görevlisinden kaptığı telsizi, altıncı kat penceresinden beton zemine attı. Özel güvenlik müdahele ettiği işçileri bina önüne çıkardı. Arbede bina önünde de sürdü.
Bir işçi eline geçirdiği trafik konisini güvenliğe fırlattı. Karşılıklı yumruklaşmalar yaşandı. Bazı işçiler dışarıya çıkarılamamak için kendilerini yere attı. Kurumun demir parmaklı kapısında bir süre daha direnen işçiler, daha sonra güvenlik görevlileri tarafından bahçe dışına çıkarıldı. Yeniden pankart açan eylemcilerle onlara destek veren DİSK Enerji-Sen yöneticileri, BEDAŞ’tan bir yetkiliyle görüşene kadar eylemlerine devam edeceklerini açıkladı. Çevrede sivil polisler güvenlik tedbiri alırken, gergin bekleyiş sürüyor.