ARZU BARLAS

ŞOK cinayet... Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın koruması olan kadın polis memuru Hatice Alper Kavalcı (38) ile emekli öğretmen eşi Cevdet Kavalcı (65) evlerinde ölü bulundu. Efeler Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda 3 Ağustos'ta evlenen çiftin evinden iki el silah sesi geldi. Sesin başka yerden geldiğini düşünen komşular aldırış etmedi.

'İLK KARISI VURMUŞTUR'

Ancak 2 gündür telefonları açmayan Hatice Kavalcı’nın hayatından endişe eden Çerçioğlu, araştırılması için talimat verdi. Eve gelen ekipler yatak odasında çiftin cansız bedenini buldu. İlk incelemede Cevdet Kavalcı’nın beylik tabancısıyla ilk önce eşini vurduğu ardından başına ateş ederek intihar etmiş olabileceği iddia edildi. Hatice Kavalcı'nın kısa sürede saç rengini iki kez değiştirdiği için çiftin kavga ettiği belirtildi. Öte yandan Cevdet Kavalcı'nın ilk eşinden olan kızının Hatice Kavalcı'nın oğlunu arayıp "Onları ilk eşi öldürmüştür" dediği ileri sürüldü. 

'ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK'

Eşinden boşanan ve 1 kızı bulunan Hatice Kavalcı ile eşini kaybeden iki çocuk babası Cevdet Kavalcı'nın ölümü yakınlarını yasa boğdu. Olayın ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yaklaşık 3 aydır bizimleydi. Olayı duyunca çok üzüldük" dedi.