Yeni Mahalle'deki evinden çıkarken, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.
Saldırıda Behmen Aydın, İdham Aydın, Recep Menduhoğlu, Hazım Abbasioğlu, Abdulkerim Abbasioğlu ve Abdulkerim Menduhoğlu ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
5 YARALININ DURUMU AĞIR
SP Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı 5 kişinin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor. 

Ölüm haberinin duyulması üzerine SP'liler hastaneye akın etti. Görgü tanıkları, Behmen Aydın ile yanındaki kişilere siyah bir Hyundai marka araç içerisinden bir kaç kişinin tabanca ile ateş açtığını söyledi. 

Güvenlik güçleri, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Dün yapılan seçim sonrasında, Tillo'da Ak Parti adayı Mehmet Mesut Memduhoğlu 505 oyla birinci, SP adayı Behmen Aydın 382 oyla ikinci sırada, BDP adayı Seyfettin Aydın ise 95 oyla üçüncü sırada yer almıştı. SP adayı Behmen Aydın'IN, dün oyların sayımı sırasında henüz isimleri öğrenilemeyen bazı kişilerle tartıştığı ileri sürüldü.