Başbakan Binali Yıldırım  televizyonların temsilcireyile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Görüşmde konuşulanları televizyonların temsilcileri anlattı. Referandum süreciyle ilgili konuşan Yıldırım, ''Bu bir seçim değil bu bir referandum. 15 yıldır şeytan taşlamaktan iş yapamadık'' diye konuştu. Yıldırım, referandum sonucu ne olursa olsun Ak Parti'nin kurultayının 2019 yılında yapılacağını dile getirdi. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "AKP samimiyse idam cezasını getirirse, MHP olarak kayıtsız şartsız destek veririz" açıklamasına ilişkin, "Referandum sonrası MHP ile oturur konuşuruz "ifadelerini kullandı. 
ORTAK MİTİNG
Başbakan Binali Yıldırım, MHP ile ortak etkinlik konusunda da  "Bu da yine karşılıklı mutabakat çerçevesinde olacak ama prensipte kampanyayı her iki parti de ayrı sürdürecek. Belki bir iki programda olur ama etkinlik yok" dedi.
 Partisinin grup toplantısında yaptığı Bozkurt  işareti ile ilgili  ise  şunları söyledi: "Gerekirse her işareti yaparız. Bölücü olmayan her işareti kullanırız. 80 milyonu kucaklıyoruztek istisna terör örgütleri'"
ERKEN SEÇİM İDDİASI 
Başbakan Yıldırım, erken seçim olmayacağını da dile getirdi. 
RAKKA OPERASYONU 
Başbakan, olası Rakka operasyonu için ise ''PYD/YPG ile bu iş olmaz. ABD bu işleri Türkiye ile yapmalı, olması gereken bu'' ifadesini kullandı.
AKADEMİSYENLERİN İHRACI 
Başbakan Yıldırım, OHAL kapsamındaki KHK ile bazı akademisyenlerin ihracı konusunda ise ''Haksızlık varsa düzelecek. Maalesef bazı yöneticiler geçmiş hesaplarını görüyor'' şeklinde konuştu.
SİYASETTE BYLOCK İDDİASI
Yıldırım, siyasetteki ByLock iddiaları konusunda ise ''İstihbarattan gelen bu yönde bilgi yok. Beni yanıltıyorlarsa  de bedelini ağır öderler'' ifadesini kullandı.
FETÖ ELEBAŞININ İADESİ 
FETÖ eleşabının iadesiyle ilgili soruya Yıldırım, "Yeni yönetimin farklı bir yaklaşımları olacağı görünüyor. ABD karşıtlığının azalması için bu tarz adımları atmaları gerekiyor" diye yanıt verirken, FETÖ'den ihraçlarla ilgili ise OHAL komisyonuna 100 bine yakın başvuru var. OHAL komisyonu mağduriyetleri ortadan kaldıracak" dedi.