Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sunumlarıyla ekrana gelecek olan “İskele Sancak” programı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırlıyor. Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında ortak yayınlanacak programda Davutoğlu, Türkiye ve dünya gündemine ilişkin soruları cevaplayacak.  
Mehmet Acet’in moderatörlüğünde Hasan Öztürk’ün katılımıyla Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında yayınlanacak İskele Sancak’ın konuğu Başbakan Ahmet Davutoğlu olacak. Başbakan Davutoğlu, gündeme ilişkin konuları İskele Sancak’ta ele alacak. ‘Güney sınırı ateş yerine dönen Türkiye nasıl hareket ediyor? Ankara'nın yol haritasında neler var? IŞİD koalisyonu konusunda ABD ile yapılan pazarlıklar ne durumda? Güneydoğu'yu yangın yerine çeviren Kobani eylemleri çözüm sürecini tehlikeye mi attı? Eylemlere cevap nasıl verilecek? HSYK seçim sonuçları,  siyaset üzerindeki yargı vesayetini kırdı mı?’ sorularını Başbakan Ahmet Davutoğlu İskele Sancak’ta cevaplayacak.
Mehmet Acet ve Hasan Öztürk soruyor, Başbakan Ahmet Davutoğlu İskele Sancak’ta yanıtlıyor.
İskele Sancak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sunumuyla 17 Ekim Cuma akşamı 22:00’de canlı yayınla Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında...