Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlubugün Siirt'te şehit edilen Jandarma Er Bahadır Aydın'ın Bursa'daki cenaze törenine katıldı. Tören sırasında Mehmet Şenol isimli bir şahıs Bakan Müezzinoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek protesto girişiminde bulundu.



PROTESTOCU VATANDAŞ! DHKP-C'Lİ ÇIKTI

Bu protesto eylemi Zaman ve Hürriyet gazetelerinde manşetten verildi. Protesto eyleminde bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Müezzinoğlu'na hakaret eden Mehmet Şenol isimli şahsın DHKP-C'li olduğu ortaya çıktı. Twitter hesabından DHKP-C'yi destekleyen paylaşımlarda bulunan Mehmet Şenol, terör örgütlerine ve asker katili örgüt militanlarına övgüler yağdıran mesajlar gönderdiği öğrenildi.



DOĞAN MEDYASI BUNU HEP YAPIYOR

Dün de Doğan Haber Ajansı Silvanlı bir vatandaş olarak konuşturduğu bir ismin PKK militanı olduğu ortaya çıkmıştı. Devletin sivil halka saldırdığını anlatan masum bir vatandaş olarak tanıtılan şahsın örgüt üyesi olduğu, sosyal medyadan örgüt kıyafeti ile resimler paylaştığının ortaya çıkması üzerine sosyal medyadan Doğan medyasına büyük tepki yağmıştı.