Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yaptığı konuşmada, AK Parti olarak önemli dönemlerden geçtiklerini, iktidarın 12. yılını tamamladıklarını, bu yıl içerisinde 2 önemli seçimi başarıyla geçtiklerini, halkın yoğun destek ve teveccühüyle, başarıyla yollarına devam ettiklerini anlattı.
AK PARTİ İSTİKRARIN SİGORTASI

Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu, Ukrayna ile Rusya arasında ciddi problemlerin yaşandığını, Suriye'de iç savaşın, Irak'ta ciddi sorunların bulunduğunu, her gün insanların öldüğünü ifade eden Babacan, "Böylesine bir zor coğrafyada AK Parti, Türkiye'nin istikrarının güvencesi, istikrarının sigortası olarak yola devam ediyor" dedi.

İÇİMİZDE İHANET EDENLER VAR

Türkiye'nin iç huzurunu, barışını bozmaya çalışanların olduğunu dile getiren Babacan, "Gençlerimizle uğraşanlar var, fitne fesat peşinde olanlar var. Türkiye'nin bu coğrafyada istikrarının sembolü olmasını çekemeyenler var. Kendi içimizde de maalesef söylüyorum ihanet edenler var. Uzaklarda da Türkiye'nin başarısını, Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenler var. Bunlara karşı uyanık olacağız, diri olacağız, bir olacağız, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde olacağız" diye konuştu.