Ayyıldız Tim kuruldugu 2002 yılından bu güne kadar Hiç bir dine hiç bir ülkeye hiç bir inanca ve Topluma düşman olmamıştır.Her insanın dini inancı bayragı ülkesi kutsaldır.. bu kutsallıklara asla düşman olunamaz,Ancak dünyanın bir çok ülkesinde insanlar açlık ve hastalıktan ölürken MYANMAR'da müslüman oldugu için insanlar katledilirken ve Çinde uygur türkleri katledilirken filistinde çocuklar acımadan israil tarafından öldürülürken..suriyede ırakta IŞID adlı terör örgütü insanları katlederken,Mısırda bir diktator olan sisi tarafından meydanlarda insanlar askerler tarafından katledilirken,Başta Amerika olmak üzere dünyadaki sanatçıların hiç birinin bunu dile getirmemesi umursamaması ilgilenmemesi üzerine Ayyıldız Tim ekibi bu konulara parmak basmak için ünlü sanatçıların internet sitelerine haklı olarak siber saldırıda bulunmuştur!.
Washington Times gazetesinde idda edildigi gibi Ayyıldız TİM ne hristiyan ne musevi nede başka bir din düşmanı degildir.Hepimiz aynı yaratıcı olan büyük allaha inanıyoruz bunun yanında Hz isa Hz musa Hz davut da bizim için kutsaldır ve peygamberdir.
Hiç bir araştırma yapılmadan bu şekilde bir haber yapılmasını dogru bulmuyoruz.Dünyaca Ünlü sanarçıların dünyadaki Bu sorunlara ilgi göstermemesi halinde Ayyıldız Tim siber ataklarına hız verecektir. Gelecegimiz için Daha Güzel Ve Barış içinde yaşayan bir dünyayı Hayel ediyoruz.
Ayyıldız Tim Adına
Mehmet İshak Telli Ayyıldız Tim Kitabı Yazarı Türk Siber ordusu
www.ayyildiz.org Ayyıldız Tim Yönetim

İNGİLİZCESİ :
Ayyıldız Tim Statement about Washington Post Mehmet Ishak Telli (Spokesman of Ayyıldız Tim) Since 2002 when Ayyildiz Tim was established, AYT has never targeted a religion, a country or a faith. Every country has its own flag and symbols and AYT is not enemy of them. We are respectful all nations and nationals. In many countries, the violence is going on, Uyghur Turks in China are massacred, Muslims in Myanmar are slaughtered, Palestinian children under attack of Israel are killed, Dictator SISI terror in Egypt finishes democracy, Turcoman and other nationals under the violence of ISIS in Iraq and Syria are murdered. AYT has never been silent. Hollywood was silent for violence and moreover they supported Israeli attack over Gaza which killed many innocents. AYT members attack to the Hollywood related film web sites to attract to attention of people who may concern. AYT has never been anti Christian, anti Semitist, anti American or anti any country (or religion). We believe in the same GOD and same Messengers (David, Moses, Jesus and Mohammed). We strongly condemn The Washington Post that made false news about Identity of AYT without a detailed research. AYT will keep on attacking the actors’ and actresses’ web sites (of Hollywood) that support Israeli attacks. AYT is together with innocents and support them in all over the World. On behalf of Ayyildiz Tim Administration Spokesman Mehmet İshak Telli