Türkiyenin Gönüllü Siber Ordusu Ayyıldız Tim Türkiyenin Felaket Senaryosunu Açıkladı

Ayyıldız Tim Kurucuları Bugün Kesilen Elektrik Kesintileri sebebi ile toplantı yaparak  bir süre  bekledikten sonra Elektrik kesintilerinin sebebinin siber saldırılar olduğunu  Twitter hesabından açıklamalarla doğruladı.

Kendilerinden bu konularda açıklama istediğimizde bizlere bazı konuları açıkladılar.

 Ayyıldız Tim olarak 14 yıla yakındır Devletimizi ve kurumlarını bu konularda önlem almaları konusunda sürekli uyardık.Bu konuları anlatan Ayyıldız Tim kitabını yazdık ancak ve malesef umursanmadı. 2010 yılına kadar internet konusunda siber saldırılar konusunda hiç bir önlem alınmadı.Daha sonra sadece siber saldırılara karşı ufak tefek önlemler alındı.Siber saldırılara önlem alınırken kesinlikle Siber Terör Elektronik Siber Terör konusunda bir plan proje uygulama yapılmadı.

ECHELON' u sadece Filimlerde izlerken bir çok ülke buna karşı önlemler aldı.

ECHELON:Tüm Dünyanın faks, telefon, telgraf, e-posta, cep telefonu ve internet ağı dinlenmektedir.Bunun ne demek oldugunu bir düşünün.

Peki Ülkeler bunlara ne gibi önlemler alıyor ?

Amerika

Amerika Birleşik Devletleri’nde teknolojik suçlar ve siber terörizmle mücadele eden pek çok kuruluş ve bu kuruluşlara ait özel birimler bulunmaktadır.

1. FBI National Infrastructure Protection Center
2. FBI Computer Crime Squad
3. Information Technology Association of America
4. Trap and Trace Center Authority
5. Carnegie Mellon’s Emergency Response Team
6. Commision of Critical Infrastructure Protection
7. CIA Information Warfare Center


Fransa

1. Haberleşme Sistemleri Güvenligi Merkez Birimi (DCSSI)
2. Haberleşme Teknolojisi kullanılarak yapılan dolandırıcılıkların soruşturulması birimi (SEFTI)
3. Bilgisayar ortamında işlenen suçların bastırılması birimi (BCRCI)
4. Jandarma Genel Komutanlıgı Seç Araştırmaları Enstitüsü (IRCGN)
5. Fransız Istihbarat Örgütü (DST)
6. Iletişim ve Enformasyon ve Teknolojilerinin Kullanımı Suretiyle Işlenen Suçlarla Mücadele Bürosu

İngiltere ve Hollanda: Cybercops

İrlanda: The Computer Crime Unit

İsviçre: Ulusal Posta ve Telekomünikasyon Ajansı

Kanada: Canadian Computer Emergency Response Team (CANCERT)

Singapur: Computer Emergency Response Team (SINGCERT)

İtalya: Posta ve Iletişim Güvenligi Daire Başkanlığı

Türkiye???????????

PEKİ SİBER TERÖRÜN SONUÇLARI NE OLUR.

Siber Terör Dünyanın en tehlikeli görünmeyen yakalayanamayan etkisiz hale getirilemeyen bir düşmandır.Ülkenizin 24 saatde  bütün dengelerini değiştirebilir Bankalarınız Borsanız hacklenebilir , Hava Limanları radarlarınız ele geçirilebilir ve Uçaklarınız düşürülebilir. Bu gün oldugu gibi  santrallarınıza saldırı olur nükleer santrallara saldırı yapılarak Nükleer santralların infilakına sebeb olabilir çünkü Nükleer santrallerdeki soğutma sistemleri durursa ülkeniz nükleer saldırı altında demektir.Bu seçenekleri çoğaltabiliriz ve  bu seçeneklerin sonu gelmez.

 BU GÜN ÜLKEMİZE  YAPILAN SİBER SALDIRI HANGİ ÜLKELERDEN  YADA GURUPLARDAN YAPILMIŞ OLABİLİR?

Buna cevap vermek için önce ülkelerin Hacker gücünü bilmek lazım.Bugün dünyada hacklerları en çok toplayan ülke sıralamasında  İsrail İran Rusya Çin Kore asya ülkeleri başta gelmektedir.Bu hacker sayıları 100 lerle değil 10 binlerle ifade edilmektedir.İsrail hackerları  siber saldırı yaptıgında bunu asla üstlenmez sahiplenmez asla bahsetmez.İran bu konuda 10 yıl önce başarılı hackerları toplamaya başlamış limitsiz maddi güç sunmuş daha sonra  İranlı hackerlar suriye elektronik ordusu ile ittifat yaparak bir çok eylemi yapmaya başlamış bunun yanında  Rus hackerlar  zaman zaman bu hackerlara destek vermiştir.İranlı hackerlar bundan yıllar önce Twitter ı hacklemiş ana sayfasına mesaj bırakmış iran istihbaratı ise bu hackerı bünyesine almış ve bünyesine aldıgı hackerlar  İran semalarındaki insansız hava aracını casusluk yaparken arka kapıdan girmiş uçağın  Pentagonla bağını kesmiş İrana indirmiştir.Hayal gibi görünen bu olaylar tamamen gerçektir !

PEKİ BUGÜN NE  OLUYOR ?

Bu gün olan birşey yok bu olay ve planlar uzun zamandır mevcut.Bölgenin en güçlü ülkesi olan Türkiye uzun zamandır yapılan gizli oyunlarla karıştırılmak istenmekte Osmanının yıkılış süreci gibi yıkılmak istenmektedir bu  bazen gösterilerle bazende bu şekilde yapılan siber saldırılarla yapılmaktadır.Peki bir ülke bu şekilde yıkılabilirmi?

HANTAL BİR ORDUNUZ OLACAGINIZA 10 TANE BİLGİLİ BECERİKLİ HACKERINIZ OLSUN BİR ÜLKEYİ YIKARSINIZ.

Bu saldırılar hem elektronik harp hemde psikolojik siber savaştır.insanlar üzerinde büyük etkisi vardır.Bir ülkeyi psikoloijisini  bozarak karıştırır ve yok edersiniz.Bugün Çanakkalede  Sakaryada oldugu gibi birlik beraberlik içerisinde olmamız ülkemizi karıştırmak isteyen gizli güçlere karşı birlik içerisinde  mücadele etmeliyiz.

PEKİ ÜLKEMİZE KİMLER SALDIRIYOR OLABİLİR ?

Biz bunu yüzde olarak tahmin edebiliriz.

İranlı hackerlar : %75 (Şuan iranla olan siyasi tartışma sebebleri)
Suriyeli  hackerlar: %50 suriye elektronik Ordusu.
İsrailli hackerlar: %35  İsraille olan tartışmalar
Suriye  iranlı müttefik hackerlar:%90

BU SALDIRILARA NASIL ÖNLEM ALINABİLİR?
Yıllardır  söylemiş olduğumuz gibi  Türkiye acil illegal bir siber orduya sahip olmalı ve gizlice bu siber orduyu desteklemelidir.Yasal olaral saldırı yapacak bir siber ordu kurmanız uluslararası antlaşmalara aykırıdır.Beyin savaşında süper beyinleri toplamanız gerekmektedir.

AYYILDIZ TİM  BU KONUDA NE YAPIYOR?

Ayyıldız Tim olarak son 1 aydır yeni bir yapılanmaya girdik.16 yaşından büyük olan ve bu konuda becerisi olan tüm halkımızı Ayyıldız Tim çatısı altında toplamak için yapılanmamız devam etmektedir.Serverlarımız tamamlanmak üzere.Bizler 2002 den bu yana  gönüllü olarak bu işi yapmaktayız.Artık bu işi Profosyonel olarak yapacağız.Eğitimler verecegiz siber savaşçılar hazırlayacağız.Ülkemize karşı bir siber saldırı oldugunda bu saldırıyı anında  püskürtecek hazır kıta siber savaşçı Askerlerimiz olacak.Bunlar 1 ay içinde hazırlanmaya başlanacaktır.Bu konuda bizimle olmak isyeten herkesi yanımızda görmekten mutluluk duyarız.

www.ayyildiz.org

Facebook

https://www.facebook.com/aytnobetteayt

Twitter

https://twitter.com/AyyildizOrg