Sabah saatlerinde Kozan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez ve sağlık ekipleri eşliğinde ilçeye bağlı Pekmezci Mahallesi'ne gelen yetkililer, baba ocağında anne Gülten Günay’a (67) acı haberi verdi. Anne Gülten Günay, evladının şehit olduğunu öğrenince sinir krizleri geçirdi. Anneye sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin annesi, "Oğlumu gösterin bana" diyerek gözyaşı döktü. Haberin duyulmasının ardından akrabaları ve yakınları ile komşuları de şehidin baba evine akın ettiler.

Babasını 12 yıl önce kaybeden şehit polis memuru Ercan Günay’ın evli ve Emre, Beyza ile Ekrem isminde 3 çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehit polis memurunun 10 gün önce izne geldiği ve annesinin, "Ortalık karışık artık ayrıl emekli ol" dediği belirtildi. Şehit polis memurunun ikinci şark görevi için Mersin’den yaz aylarında Nusaybin ilçesine kendi isteği ile tayin istediği de öğrenildi.
Şehidin amcası Rıza Günay, “Sabah televizyonda Nusaybin’de patlama olduğunu duyunca yeğenimi aradım. Polis arkadaşı yeğenimin telefonuna cevap verdi. Amca yeğenin yaralı dedi. Kısa bir süre geçtikten sonra beni arayarak amca başınız sağ olsun yeğeniniz şehit oldu dedi” diye konuştu.
Adana'da 28 Eylül 2015 tarihinde ekip otosuyla özel bir hastaneden çıkarken motosikletli teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Bircan İlhanlı da Adana'nın Kozan ilçesinde toprağa verilmişti.