İstanbul Avcılar'da E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit, bir yakıt tankerinin çarpması sonucu çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre; 2 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı öne sürüldü.


İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise, olayda 2 değil 1 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Avcılar-Topkapı yolu ulaşıma kapandı


Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit, bu sabah saat 10.00 sıralarında bir yakıt tankerinin çarpması sonucu büyük bir gürültüyle çöktü.

Yoğun trafiğin yaşandığı saatlerde meydana gelen kazada üst geçit, yoldan geçen araçların üzerine düştü. Üst geçitte bulunan bazı kişiler de aşağıya düştü.ÖLÜ SAYISI 

Avcılar'daki faciada ilk gelen bilgiler 3 kişinin göçük altında olduğu yönündeydi. Olayın detayları ortaya çıkmaya başladıkça ölü sayısı hakkındaki bilgilerde netleşti. Belediye Başkanının ilk açıklamasında ölü sayısı 2 olarak duyurulmuştu. Son açıklama Emniyet Müdürü'nden geldi, verdiği bilgiye göre 1 ölü 4 yaralı bulunuyor. 

YARALILARIN İSİMLERİ

Avcılar'da tankerin çarpması sonucu çöken üst geçidin altından çıkartılan 2 kişi ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, Şenel Zerey (27) ve Sami Yıldız (31) isimli hastaların kafa travması yaşadıklarını ve durumlarının ciddi olduğu belirtildi. 

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN SON AÇIKLAMASI

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok olaydan sonra bölgeye giderek son bilgileri aldı. Altınok'un açıklamasına göre olayda 2 değil 1 kişinin hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.