İstanbul Başakşehir FK futbolcu Arda Turan bugün Çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi. Arda Turan'ın nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan evlendi!

Milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu’daki Vadi Konakları’nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Turan’ın akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın da katıldı. Erdoğan, nikahın yapıldığı Çubuklu’daki konaklara sivil plakalı araçlarla giriş yaptı.

  • Arda Turan ile Aslıhan Doğan evlendi!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı hakkında, "Şehit verirken düğün yapamayız" diyen Arda Turan, sade bir törenle dünya evine girdi. Arda Turan'ın nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi.

  • Arda Turan ile Aslıhan Doğan evlendi!

Arda Turan, "Ülkemiz ve askerlerimiz büyük mücadele veriyor. Savaş varken düğün olmaz" demişti. Basında yer alan haberlere göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan geçen hafta aile arasında yapılan sade bir törenle nişan yüzüklerini takmıştı.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan evlendi!

Arda Turan kısa bir süre önce, uzun süredir birlikte olduğu bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan ile barışmış ve sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etmişti. Evlilik sorularına da Türkiye'nin şuan savaşta olduğunu ve bu halde düğün olmayacağını söylemişti.