Ankara  Kızılay Güvenpark'ta 18:35'te şiddetli bir patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu saldırı sonrası 30 kişinin olay yerinde, 4 kişinin hastanede vefat ettiğini, 125'nin de yaralı olduğunu söyledi. Patlamanın ardından çok sayıda ünlü sima da sosyal medya aracılığıyla tepkilerini ortaya koydu.

MUSTAFA SARIGÜL

Milletimizin birlik ve beraberliğine, çocuklarımızın barış dolu geleceğine yönelik yapılan bu saldırıyı lanetliyorum #Ankara

DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN

Üstüste bu kadar istihbarat zaafı kabul edilemez. Bu kadar çaresizlik ve yetersizlik artık çok fazla. Canımıza tak etti ey devlet!

MELİS ALPHAN

Biz bundan sonra ABD büyükelçiliğini dikkate alalım. Onların istihbaratı daha iyi (!)

HİLMİ HACALOĞLU

İstanbul'da 2 haftadır merkezi noktalarda güvenlik tedbirleri arttırılmıştı. Muhtemelen  Ankara'da öyleydi.Peki saldırılar neden önlenemiyor?

AYLİN KOTİL

Kaç gündür  Ankara'da bomba patlatılacağı konuşuluyor ve buna rağmen teröristler dalga geçer gibi şehrin göbeğinde bombayı patlatıyor.

ATİLLA TAŞ

Ankara'da hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor, terörü lanetliyorum!

SALİH KAPUSUZ

Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Milletçe başımız sağolsun.

TUĞÇE KAZAZ

Ankara'da yine kalbimizi patlattılar. Terörü, teröristi ve onlara karşı dik duruş sergileyemeyen siyasileri kınıyorum.

KORAY AYDIN

Ankara saldırısında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Türk milletinin başı sağ olsun.

NİHAL BENGİSU KARACA

Allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin. Yaralılara acil şifalar diliyorum.Saldırganlara/müttefiklerine lanet olsun.

ALPER TAŞ

Bu saldırıyı üstlenenler bilsinler ki alçaklığı üstlenecekler.

LÜTFİYE SELVA ÇAM

Ankara saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyorum.

METİN ŞENTÜRK

Ankara Başımız sağolsun.Yakınlarını kaybedenlere ve ülkemize Allah sabır versin, terörü destekleyenleri kahretsin.

"YAPMAMIZ GEREKEN BİRLİKTELİĞİMİZİ KORUMAK"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı  Bendevi Palandöken ve  Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı  Fevzi Apaydın  Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bizim yapmamız gereken birlikteliğimizi korumak, kardeşliğimizi pekiştirmektir" ifadesini kullandı.

TİM SALDIRIYI KINADI

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı  Mehmet Büyükekşi,  Ankara  Kızılay'da meydana gelen patlamayı kınadı.

"TERÖR ACIMASIZ VE KANLI YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ"

Memur- Sen'den  Ankara'daki terör saldırısı ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: "Terör acımasız ve kanlı yüzünü  Ankara'da bir kez daha gösterdi.  Huzurve güvenliğimizi hedef alan bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz.