MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Suriye sınırında bir astsubayın kaçırıldığı iddialarıyla ilgili olarak, “Astsubayın kaçırılması benim açımdan çok sürpriz bir şey değil. Orada devlet yok ki…Orada devletin olmadığını her yerde söylüyoruz. Böyle şeyler sürpriz değil, olabilir yani” dedi. 
Gelecekten kaygı duyan kadınlar partimize geliyorGelecekten kaygı duyan kadınlar partimize geliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili, Emekli Korgeneral Engin Alan, eşi Nevin Alan ile birlikte partisinin Eyüp İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Alan çifti, MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu ile ilçe teşkilatı yöneticileri ve partililer tarafından kapıda çiçeklerle karşılandı. Alan, gazetecilere yaptığı açıklamada ziyaretiyle ilgili olarak, “Yarın yapılacak il kongremize katılmak üzere İstanbul’a geldim. Eyüp İlçe Başkanımızın daveti üzerine bir ziyaretimiz oldu. Eyüp, eşimin, annemin, yaşadıkları bir yer. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimiz olacak” dedi.

‘Rüşvete din dairesinden kılıf bulmaya çalışan…’‘Rüşvete din dairesinden kılıf bulmaya çalışan…’

“BENİM AÇIMDAN ÇOK SÜRPRİZ BİR ŞEY DEĞİL”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Alan, Suriye sınırında bir astsubayın kaçırıldığı iddialarıyla ilgili, “Astsubayın kaçırılması benim açımdan çok sürpriz bir şey değil. Orada devlet yok ki…Orada, devletin olmadığını her yerde söylüyoruz. Böyle şeyler sürpriz değil, olabilir yani” şeklinde yanıt verdi.
Belediye başkanının arabası kurşunlandıBelediye başkanının arabası kurşunlandı

“BU İŞLER DEVAM EDİYOR”

Alan, bir gazetecinin “Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, geçtiğimiz günlerde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na giderek ‘müşteki’ sıfatıyla ifade verdi. Bununla ilgili ne söyleyeceksiniz?” şeklindeki bir sorusuna da, “Hiçbir şey söylemeyeceğim. Bu işler devam ediyor. Gidip de orada, burada konuşmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Herkesin sözü ve davranışı kendisini bağlar. Benim dışımda bir olay” diye cevap verdi.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Engin Alan, başta İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu olmak üzere partililerle birlikte sohbet etti.