AK Partili Milletvekilinin Kardeşi FETÖ'den Tutuklandı
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 21 kişiden aralarında TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar'ın Kardeşi İsa Karasayar'ında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

AK PARTİLİ VEKİLİN KARDEŞİ TUTUKLANDI


İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltında bulunan aralarında TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar'ın Kardeşi İsa Karasayar ile Suriye sınırına duvar ören hayırsever işadamı Ali Uysal'ın da bulunduğu 21 kişi, akşam saatlerinde adliyeye çıkarıldı. Cumhuriyet Savcısı'nın tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk ettiği 21 kişiden İsa Karasayar ile işadamı Ali Uysal'ın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı, 16 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SURİYE SINIRINA DUVAR ÖREN İŞ ADAMI DA VAR

Hatay'ın Suriye sınırına örülen beton duvarın işini yürüten ve annesinin adına okul yaptıran hayırsever işadamı Ali Uysal, cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarken, "Devletime hizmet ettim devletime hizmet. Yine edeceğim son nefesime kadar Allah izin verirse" diye bağırdı.



"FETÖ'CÜLERİN HEPSİ ÇEKTİ GİTTİ BUGÜN EVLERİNE"

AK Parti Milletvekili Orhan Karasayar, adliyeye gelmezken, diğer kardeşleri ise "FETÖ'cülerin hepsi bugün çekti gitti evlerine. 15 Temmuz'dan beri alanlardaydık devletimiz için hizmet ettik. Yine biz devletimizin yanındayız." dediler.