Ahmet Kural sevgilisi SılaGençoğlu'nun dayak iddialarına yanıt vermek için saat 14.00 sıralarında İstanbul Adliye Sarayı'na geldi. 1.5 saati aşkın süre savcıya ifade veren Ahmet Kural, avukatıyla birlikte medyanın önüne çıktığında hayli gergin görünüyordu.

Ahmet Kural'dan son dakika açıklaması
Avukatının ardından söz alanan Ahmet Kural 5 cümlelik kısa bir açıklama yaptı. Ahmet Kural'ın bu açıklamadaki tavrı ve son cümlesi olan "haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür" lafını söylemeden önce aldığı derin nefes dikkat çekiciydi.

İşte o lafları:
-Açıklamamı sadece savcıya yapacağımı söyledim. Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için her anlamda yeni bir başlangıç. Böyle bir konuyla adım anıldığı için çok üzgünüm. Yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum, haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür.  

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın ise Sıla Gençoğlu'nun avukatını baroya şikayet edeceğini duyurdu.

Ahmet Kural'ın iması
Ahmet Kural yaptığı son açıklamada kavganın perde arkasına dair Sıla hakkında imalarda bulunmuştu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ahmet Kural, bunu yargıya açıklayacağını belirtmişti. Haliyle bugünkü ifadesinde kavga ve Sıla hakkındaki imalarının neler olduğu merak konusu.