Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Özgecan Aslan'ı katleden kişileri hedef aldı, "Söyleyeceklerim bana yakışır mı bilmiyorum ama yok mu Mersin Cezaevi'nde 4 tane delikanlı?" dedi.

Ahmet Çakar, Beyaz Futbol’da çılgına döndü! Eski hakem ve futbol yorumcusu Çakar, Beyaz TV’de yayınlanan programda Mersin Tarsus’ta Özgecan Aslan’ı katleden kişilere öfke kustu:

“ALLAH SENİN BELANI VERSİN, AŞAĞILIK KÖPEK”

Elimde yetki olsa, RTÜK de beni bağışlasın, o üç tane adamı, baba oğul ve yancısını… Hele o şerefsiz köpek, o babasını… Oğlun bir halt yemiş, parmaklarını kesmiş. Sen erkeklik yapıyorsun. Allah senin belanı versin, aşağılık köpek. RTÜK bu konuda bana ceza da veremez çünkü ben şu anda kamu yararına konuşuyorum.

“3 ADAMI GRES YAĞI SÜRÜLMÜŞ KAZIKLARA OTURTURUM”

3 tane adamı gres yağı sürülmüş kazıklara oturturum, o kazıklar popolarından girer ve kafalarından çıkar ve onlar orada kalır ki, bundan sonra karıya kıza musallat olanlara, sonra öldüren, parmaklarını kesip sonra da yakan çakallara ibret-i alem olsun. Bir halt yiyecekseniz hep o aklınıza Tarsus’taki gres yağına oturtulan adamlar aklınıza gelsin.

“GÜÇLÜ YERDE OLSAM BUGÜN MERSİN CEZAEVİ’NDE İŞİ BİTİRİRİM”

Kusura bakmayın, benim hiç kıvıracak halim yok. Bu yaptığımın kanun dışı olduğunu biliyorum. Son sözüm, son cümlem. Bugün ülkede çok güçlü yerde olsam, ben bu işi bugün Mersin Cezaevi’nde bitirirdim.

“YOK MU CEZAEVİNDE 4 TANE DELİKANLI?”

Bir defa evrensel hukuk ne der? Kısasa kısas. Din ne der? Kısasa kısas. Bana yakışır mı söyleyeceklerim ama, ben hep içimden geçenleri söyledim. Yok mu Mersin Cezaevi’nde 4 tane delikanlı?”