Şırnak'ta kazılan hendeklerin kapatılması sırasında teröristlerin açtığı ateşle şehitolan polis Furkan Çelik'in babası, oğlunun kendisini çok özlediğini belirterek, "Böyle ayrılık olmaz oğlum. Oğlum yapma bunu bana, oğlum." diye gözyaşı döktü.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ, EŞİ 2 AYLIK HAMİLE

Şırnak Yeni Mahalle'de terör örgütüPKK'nın gençlik yapılanması YDG-H tarafından kazılan hendeklerin kapatılması sırasında teröristlerin açtığı ateşte şehit olan polis Furkan Çelik'in Akyazı Ömercikler Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı.

Üç ay önce evlenen şehidin eşinin iki aylık hamile olduğu öğrenildi.

"KALBİNE Mİ ATTILAR OĞLUM"

Taziyeleri kabul eden şehidin babası Yunus Çelik, "Oğlum bana, ' Şırnak'a gel baba, Şırnak'a gel, çok özledim seni' dedi. Bunun için mi özledin beni oğlum. Bunun için mi çağırdın beni Şırnak'a oğlum. Böyle ayrılık olmaz oğlum. Onun için mi istiyordun Şırnak'a beni. 'Baba gel göreyim' diye oğlum. Bugünü mü gördüydün oğlum da beni çağırdın Furkan. Furkan, neredesin Furkan? Nasıl yapıyorsun oralarda sen şimdi oğlum. Nerede yatıyorsun oğlum. Oğlum, yapma bunu bana, oğlum. Kalbine mi attılar oğlum. Acıdı mı bir yerin oğlum" diyerek gözyaşı döktü.