Kemer’de bir otel havuzunun devirdaim sistemine klor yerine asit konulunca etrafa zehirli Duman yayıldı. Dumandan otelde konaklayan ve çalışan 17 kişi etkilendi.
Antalya’nın Kemer ilçesindeki bir otel havuzunda klor konulması gereken bölüme asit konulunca ortaya çıkan zehirli dumandan 4’ü turist, 13’ü otel personeli olmak üzere 17 kişi etkilendi. Olay, dün Sabah saatlerinde Kemer’in Beldibi Mahallesi’ndeki      5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Otel havuzunun günlük klorlama ve asit kontrolünü yapan firmanın görevlileri, devirdaim sistemindeki klor ve asit konulan yerleri karıştırınca havuzdan zehirli duman yayıldı.


Otelde konaklayan Rus uyruklu turistler ile otel personeli dumandan etkilendi. Durumun bildirilmesi üzerine otele gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Rus uyruklu dört turist ile 13 otel personeli, ambulanslar ve otele ait araçlarla Kemer Devlet Hastanesi ile Kemer Anadolu Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Dumandan etkilendiler
Otel personeli Tevfik Çelik, Nermin Şeker, Naime Birşen, Uğur Çubukçu, Teoman Özdemir, Hasan Özdemir, Mehmet Çetiner, Mustafa Erzurumlu, Erkan Güler, Ali İpek, Olga Kulievhova, Hanife Yılmaz ve Sare Aksoy ile adları öğrenilemeyen Rus turistlerin sağlık durumunun iyi olduğu, bir kısmının otele döndüğü kaydedildi.

5 yıldızlı skandal!