ZONGULDAK'ta kent girişindeki taksi durağında çalışan taksi şoförleri, ilçe, belde ve köylerden getirdikleri yolcuları, yasak olmasına rağmen şehir merkezinde indiren minibüs sürücülerini Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar'a şikayet etti. Konuyu ilgili yerlere bildirdiğini belirten Bahar, "Yetkili yerlerde oturan insanlar yetkilerini kullanmıyor. Zonguldak'ta kafa-kol ilişkisi almış başını gidiyor" diyerek dert yandı.
Kent girişinde Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki Asma Taksi Durağı'nda çalışan taksi şoförleri, ilçe, belde ve köylerden yolcu taşıyan minibüsçülerin, İl Trafik Komisyonu'nca kendi duraklarının yanında durak tahsis edilmesine rağmen yolcuları şehir merkezinde indirdiklerinden dert yandı. Minibüs sürücülerinin bu ihlalinin kendi işlerini olumsuz etkilediğini belirten taksciler, durumu durağa davet ettikleri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar'a bildirdi.
Asma Taksi Durağı Başkan Yardımcısı 35 yaşındaki Emrah Balcı, defalarca uyarmalarına rağmen, dolmuş ve minibüs sürücülerinin yolcuları şehir merkezindeki Uğur Mumcu Kavşağı'nda indirerek kurar ihlali yaptıklarını, bunun da kendi yolcu potansiyellerini düşürdüğünü söyledi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar ise bu uygulamanın yanlış olduğunu Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile diğer ilgili yerlere bildirdiklerini, ancak bir sonuç alamadıklarını söyledi. Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bu sorunun çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Bahar, şöyle konuştu:
"Ama Zonguldak'ta maalesef yetkili yerlerde oturan insanlar yetkilerini kullanmıyor. Benim fazla bir yetkim yok. Benim görevim, sizlerin sorunlarını gerektiği şekilde en yukarıdaki mercilere anlatmak. Ama ben sizlerin sorunlarını taşıdığım insanlarla  uğraşamıyorum. Çünkü duruşları yok. Adam, 'siyaset yapıyorsun' diyor. Ben siyaset yapmıyorum. Bu şehrin sahibi Belediye Başkanıdır. Belediye Başkanı bu işe el atmazsa kimse yapamaz. Diğer bürokrat çalışmaz. Zonguldak'ta kafa-kol ilişkisi almış başını gidiyor."