AYDIN’ın Nazilli İlçesi’ndeki bir pastane müşterilerine yılbaşına özel sürpriz hazırlayarak yaş pastaların içine altın hediyesi koydu.
Nazilli’de 20 yıldır hizmet veren Tunahan Pastanesi, yılbaşındaki satışlarını artırmak için 6 pastanın içine altın koyacak. Pastane sahibi Mehmet Çelikyürek, pastaların içine altın koyarak satışlarının artacağını ve pasta almayı düşünen ailelerin altın kazanma umuduyla kendilerini tercih edeceğini belirtti.
Çelikyürek, yeni yıla girerken müşterilerine bir sürpriz yapmak istediğini belirterek “Pastalardan 6 tanesinin içerisine ufak poşetler içerisinde imzalı kağıdımızı koyacağız. Bu kağıdı bulanlar bize müracaat edecek ve hediyelerini bizden alacak. Altınlı pasta haberini duyanlar şimdiden gelip sormaya başladı. Müşterilerin ilgisinden memnunuz. Altınlar şanslı sahiplerini bekliyor” dedi.
İKİ GÜN SATILACAK
Hediye altınların yılbaşına özel olduğunu hatırlatan Çelikyürek, altınlı pastaları 30 ve 31 Aralık'ta satışa sunacaklarını belirtti. Çelikyürek, “Gönül ister ki her gün altınlı pasta satalım, ancak sadece yılbaşına özel bir sürpriz yapmak istedik” diye konuştu. İlk kez düzenledikleri bu kampanyayı geleneksel hale getirmek istediğini kaydeden Çelikyürek, önümüzdeki yıllarda ilginç hale getirmek için pastanın içine gramlık altın saklayacağını söyledi.
Promosyon çılgınlığında sınır tanımayan Nazilli esnafından bir kahvehane sahibi de daha önce çay şekeri içerisinde müşterisine altın vermişti.