İSTANBUL'da yılbaşı sokak partilerini fırsat bilerek kadınlara cinsel tacizde bulunduğu öğrenilen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca polis 8 kişiyi gasp, polise mukavemet, uyuşturucu satmak, hırsızlık gibi suçlardan gözaltına aldı.
İstanbul'da yılbaşı sokak partilerinde Beyoğlu bölgesinde 2, Şişli bölgesinde ise 1 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şikayet üzerine Güven Timleri tarafından yakalanan şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü kayıtlarına göre polis yılbaşı gecesi çeşitli suçlara karışan 8 kişi daha gözaltına aldı. Beyoğlu ve Şişli'de polise mukavemet eden 2 kişi, sokak partilerindeki izdahamı fırsata çevirmeye çalışan 2 cep telefonu hırsızı ile 2 yankesici polis ekipleri tarafından yakalandı. Beyoğlu bölgesinde bir kişinin cep telefonu ve cüzdanını gasp etmeye çalışan bir şüpheli  suç üstü yakalanırken, Şişli'de uyuşturucu satmaya çalışan bir kişide suç üstü yapılarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerin polis merkezlerinde ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
AA (TT)