DENİZLİ’de turizmci 23 yaşındaki Ercan Batum, yılbaşı eğlencesi için geldiği restoranda kendisiyle aynı yaştaki kız arkadaşı muhasebeci Nuray Gediz’e havuz başında havai fişek gösterisi sırasında sürpriz evlilik teklifi yaptı. Aldığı teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gediz, "Evet" dedi.
Bir turizm şirketinde danışman olarak çalışan Ercan Batum, iki ay önce tanıştığı kız arkadaşı Nuray Gediz ile Pamukkale'de bir restoranda düzenlenen yılbaşına partisine katıldı. Batum, 2014 yılına birlikte girdiği Gediz’e havuz başında, havai fişek gösterisi sırasında sürpriz evlilik teklifi yaptı. Restoran çalışanlarıyla hazırladığı kartonlara "Benimle Evlenir misin?" yazıp yere koyup kalp şeklinde mumlar yakan Batum, daha sonra havuz başına getirdiği Gediz’in önünde diz çöküp evlenme teklifi yaptı. Batum, "Evet" cevabını aldıktan sonra da Gediz’in parmağına yüzük taktı.
Ercan Batum, kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yapmak istediğini belirterek, "En güzel evlilik teklifi yılbaşında yapılır diye düşündüm. Restoran yetkilileri de bana yardımcı oldu" dedi.
Nuray Gediz de aldığı evlilik teklifi karşısında çok şaşırdığını belirterek, "Biz yeni yılı kutlamak için gelmiştik. Ancak çifte mutluluk yaşadık" diye konuştu.